Filters

Werklaarzen

Stevige en waterdichte laarzen met keurmerk voor dames en heren. 

Werklaarzen voor dames en heren

Een werklaars heeft een aantal pluspunten ten opzichte van andere veiligheidsschoenen. De meest belangrijke is dat je drogen voeten houdt omdat ze waterdicht zijn. Eigenlijk vallen alleen S4 en S5 werkschoenen onder de categorie werklaarzen. Deze zijn dus compleet waterdicht. S3 werklaarzen zijn hoge schoenen, en dus eigenlijk geen laarzen. Maar door veel mensen worden ze wel zo genoemd. S3 werkschoenen hebben waterafstotende eigenschappen maar zijn niet compleet waterdicht. Dat geldt wel voor echt werklaarzen met het S4 of S5 keurmerk. Op deze pagina staan ook laarzen zonder veiligheidskeurmerk. Die houden je voeten droog, maar beschikken niet over een stalen neus of perforatiebestendige tussenzool.

Werklaarzen met het S4 en het S5 keurmerk

De benamingen S4 en S5 zijn gereserveerd voor werklaarzen. Ze zijn waterdicht en hebben een veiligheidsneus. Verder hebben ze altijd een gesloten hiel, een energie-absorberende hak en een antistatische zool. Werklaarzen met het S5 keurmerk hebben daarbovenop nog een antislipprofiel en een perforatiebestendige zool. Dit is het hoogste veiligheidskeurmerk dat een werklaars toegekend kan krijgen.

Voor iedereen de ideale werklaars

Zowel dames als heren vinden bij Werkkleding Online een passende werklaars. In ons ruime assortiment vind je topmerken zoals Grisport, Dunlop, Buckler en Albatros. Bovendien vind je ze bij ons in alle mogelijke maten. Werklaarzen heren worden nog altijd het meest verkocht. Maar we zien gelukkig steeds meer modellen die speciaal voor vrouwen ontworpen zijn. Bij Werkkleding Online profiteer je van de beste service, de laagste prijzen en een snelle levering.

Werklaarzen met stalen neus voor dames en heren

Iedereen scoort de perfecte waterdichte laars bij Werkkleding Online. Wat dacht je bijvoorbeeld van een werklaars met stalen neus voor dames? Daar hebben we namelijk een groot aanbod van. Hetzelfde geldt voor Dunlop laarzen met een stalen neus of een stevig paar van rubber. Halfhoge modellen zijn populair, maar je vindt bij ons ook gewoon laarzen tot aan de knie of zelfs tot aan de lies. Welk beroep je ook uitoefent: wij zorgen ervoor dat je voeten droog blijven!


Product filters

55 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Breedtemaat

Meer