Filters

Zorg Shirt en Polo's

Professionele en herkenbare t-shirts en polo's voor dames en heren vind je op deze pagina. 

Praktische en herkenbare kleding voor medische beroepen

Een medewerker in de zorg herken je over het algemeen in een oogopslag. Dat komt uiteraard door hun kenmerkende kleding. Denk aan professionele zorg polo's en shirts met zakken en een professionele uitstraling. Hierdoor ben je direct herkenbaar voor je patiënten en cliënten. Bestel ze hier voor de laagste prijs! 

Zorg shirts met zakken en polo's voor dames en heren

Comfortabele kleding is onmisbaar in de medische wereld. Je moet tenslotte voldoende bewegingsvrijheid hebben wanneer je in de zorg werkt. De T-shirts op deze pagina zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zowel dames als heren vinden hier hét perfecte zorgshirt. Je bestelt ze bovendien goedkoop en in alle kleuren en maten. Hierdoor slaagt iedereen bij Werkkleding Online. Ook wanneer je een zorgshirt in een extra grote of extra kleine maat nodig hebt. Je ziet er helemaal professioneel uit wanneer je de shirt laat bedrukken. Met een mooi logo en een naam ben je extra herkenbaar. Kies voor lage prijzen en een uitstekende service en bestel je zorgkleding bij Werkkleding Online.

Polo's en T-shirts voor medisch personeel

Medewerkers in de zorg dragen comfortabele en hoogwaardige kleding. Ze moeten herkenbaar zijn en veel bewegingsvrijheid hebben. De polo's op deze pagina zijn speciaal op die eigenschappen geselecteerd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een kleur en een maat uitkiezen. Wij verkopen zorgkleding in grote en kleine maten. Het laten aanbrengen van een bedrukking op een zorgpolo is geen enkel probleem. Met de naam of het logo van de zorginstelling op een polo zijn alle personeelsleden direct te herkennen. Wij hanteren lage prijzen zodat de zorgmedewerkers in Nederland er elke dag volop tegenaan kunnen!

De kleding die je nodig hebt voor een zware baan in de zorg

Beroepen in de medische sector zijn alles behalve makkelijk. Je bent de hele dag druk en hebt veel verantwoordelijkheden. Goede werkkleding waar je op kunt vertrouwen is dan wel zo prettig. De shirts en polo's op deze pagina hebben de juiste kleuren zodat je onmiddellijk herkenbaar bent als medisch professional. Een zorg polo met zakken dames is bijvoorbeeld snel gevonden. We bieden ze in grote en kleine maten aan zodat iedereen comfortabel aan de slag gaat.   


Product filters

4 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer