Filters

Schorten

Via deze pagina kun je schorten kopen en goedkoop laten bedrukken. Zet bijvoorbeeld de namen van medewerkers op hun schort, apron of sloof. Uiteraard is het ook mogelijk om een logo of bedijfsnaam op het schort te laten platsen. 

Goedkope schorten met bedrukking

Een schort met bedrukking staat natuurlijk extra professioneel.. Een schort zonder bedrukking bestellen is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij voorzien schorten en andere werkkleding desgewenst van een geborduurde naam, tekst of logo.

Schorten voor ieder type werk

Een schort staat professioneel en is een onmisbaar kledingstuk in verschillende branches. Ze worden onder andere veel in de horeca en de keuken gebruikt. Een schort beschermt je kleding en je bent als personeelslid direct herkenbaar. Bij Werkkleding Online hebben we een ruim assortiment. Je kunt hier schorten van verschillende materialen en in allerlei kleuren bestellen. Wit en zwart zijn nog altijd de meest populaire opties. Maar we hebben ontzettend veel meer kleuren. Je kunt dus gewoon een schort bestellen in de kleuren van je bedrijf. Bovendien zorgen we voor verschillende modellen. Zo is er bijvoorbeeld een kookschort en een heupschort. Kijk gerust rond tussen ons aanbod zodat je precies het schort bestelt dat bij jouw werk en smaak past. 

Goedkoop schorten bedrukken

Een schort laten bedrukken kan natuurlijk ook gewoon bij Werkkleding Online. Wij zorgen er altijd voor dat namen en logo's zeer nauwkeurig en precies op al onze kledingstukken komen te staan. Een mooie bedrukking staat professioneel en je werkt meteen aan de naamsbekendheid van je bedrijf, evenement of organisatie. Een schort met een leuke tekst of met naam laten bedrukken is geen enkel probleem. Bovendien zorgen wij altijd voor lage prijzen zodat je jouw schorten met opdruk goedkoop kunt bestellen. 

Product filters

60 resultaten

Prijs

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer