Filters

Croford Werkschoenen

Stevige werkschoenen voor dames en heren. 

Stevige veiligheidsschoenen voor dames en heren

De veiligheidsschoenen van Croford zijn een begrip bij veel hardwerkende mensen in Nederland. En ze hebben hard voor die reputatie gewerkt. Een werkschoen van Croford is dan ook het resultaat van jarenlange doorontwikkeling .Bouwvakkers, landbouwers, medewerkers in de metaalindustrie, logistiek en chemie maken volop gebruik van de werkschoenen van dit hoog aangeschreven merk. Ze kenmerken zich door de hoge veiligheid, het comfort en tegenwoordig ook de trendy modellen. 

Veilig werken op iedere werkplek

Croford heeft werkschoenen voor verscheidene werkplekken. Met name in de bouwen industrie hebben ze al een naam opgebouwd. Dat zijn schoenen die in ieder geval voldoen aan het S3 keurmerk. Ze hebben een stalen neus en de zool is voorzien van metaal of kevlar zodat deze niet geperforeerd kan worden. Croford heeft zich de laatste jaren gericht op diversiteit. Dat betekent dat er nu ook schoenen zijn die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen in de zorg en logistiek of medewerkers zijn in het magazijn of installatie en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Dat zijn over het algemeen schoenen met het S1 keurmerk. Dat zijn schoenen met een lager gewicht maar die toch nog veel veiligheid bieden. 

Werkschoenen beschermen je voeten direct en indirect

Bijeen werkschoen denken veel mensen aan zware veiligheidsschoenen met stalen neuzen. Voor een gedeelte is dat waar. Maar werkschoenen zijn de laatste jaren veel diverser geworden. Bovendien voorkomen ze veel meer dan alleen schade door een voorwerp dat op je voet valt. De zoo lis bijvoorbeeld gemaakt van een soepel en verend materiaal. De schoenen van Croford zitten dan ook erg lekker en je kunt er de hele dag op lopen. Ook is er veel aandacht besteed aan de pasvorm. Daardoor sta je in een ergonomische positie en worden je gewrichten ontlast. De werkschoenen van Croford voorkomen dus ook vermoeide voeten en overbelaste gewrichten. 

Stijlvolle schoenen die bescherming bieden

Dat werkschoenen je voeten beschermen is natuurlijk mooi meegenomen. Maar het oog wil ook wat. Croford maakt daarom veiligheidsschoenen die lijken op alledaagse schoenen. Hierdoor loop je er tegelijkertijd veilig en stijlvol bij. De werkschoenen met een sneaker model zijn bijvoorbeeld erg in trek. Voor elke stijl heeft Croford een trendy schoen die voldoet aan de veiligheidseisen. 

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Model schoen

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer