Filters

Werkbroeken

Op deze pagina kun  je voor lage prijzen werkbroeken van de beste merken bestellen. Door het grote assortiment kunnen zowel dames als heren een mooie en stevige werkbroek kopen. 

De beste werkbroeken voor dames en heren

Voor elke beroepsgroep hebben we broeken die aan de specifieke eisen van het werk voldoen. Op deze pagina staan werkbroeken in alle soorten en maten. Bovendien kun je rekenen op een snelle bezorging dankzij de grote voorraad.  

Werkbroeken van de beste merken

Wanneer je hard werkt dan heb je goede kleding nodig. Door een werkbroek van een goed merk te kopen heb je de garantie op een product van hoge kwaliteit. Op deze pagina vind je werkbroeken van merken zoals Havep, Tricorp en Storvik. Dat zijn stuk voor stuk merken die zich door de jaren heen hebben bewezen. Bovendien kun je ze bij www.werkkledingonline.com werkbroeken voor de laagste prijzen vinden. Werkbroeken online bestellen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. 

Werkbroeken voor uiteenlopende beroepen

Een werkbroek moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten er voldoende zakken inzitten om gereedschap en andere spullen op te bergen. Ook zijn er werkbroeken met kniestukken voor beroepsgroepen waarbij veel op de knieën moet worden gezeten. Omdat elke beroepsgroep andere eisen en wensen heeft, staat er op deze pagina een enorme collectie werkbroeken. Hierdoor kan iedereen een perfect exemplaar uitkiezen. Het maakt niet uit of je in de bouw, als schilder of als timmerman actief bent. Op www.werkkledingonline.com staat er beslist een werkbroek tussen het assortiment die aan alle eisen voldoet. Een hovenier of een winkelmedewerker heeft vaak zo zijn of haar eigen ideeën over de ideale werkbroek. Als je in de zorg actief bent dan wil je graag een lichte werkbroek voor binnen. Voor al deze mensen staat op deze pagina een praktische en duurzame werkbroek. 

Het materiaal van een werkbroek: spijkerstof, katoen of polyester

Een werkbroek beschikt over het algemeen over veel zakken. Maar er zijn meer verschillen ten opzichte van een alledaagse broek. Er zitten bijvoorbeeld kniestukken in werkbroeken voor mensen die als bouwvakker of timmerman werken. Maar ook het materiaal is ontzettend belangrijk. Een werkbroek moet namelijk stevig zijn. Daarnaast wil je graag een ademende en flexibele stof zodat je vrij kunt bewegen. Werkbroeken in een jeans model van spijkerstof zullen altijd populair blijven. Maar ook katoenen werkbroeken en werkbroeken van polyester worden veel gedragen. Het is voor een groot deel afhankelijk van het werk dat je doet en de locatie van je werk. Als je veel buiten actief bent dan is een winddichte werkbroek of een regenbroek waarschijnlijk een goede keuze. Werkbroeken met de nodige stretch zijn zeer in trek door het hoge draagcomfort. 

Werkbroeken in alle maten voor zowel dames als heren

Door ons grote assortiment werkbroeken hebben we modellen in allerlei soorten en maten. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat hardwerkende vrouwen hier terecht kunnen voor werkbroeken die speciaal voor dames zijn. Voor grote maten moet je ook bij www.werkkledingonline.com zijn. Bij ons vindt iedereen een geschikte werkbroek. Of dat nou een korte of een lange variant is. Bovendien hebben we ook werkbroeken met afritsbare pijpen. Daarmee ben je voorbereid om in elke temperatuur en onder alle weersomstandigheden te werken. 

Een geschikt model voor iedereen: korte en lange werkbroeken

Nette werkbroeken worden ook steeds meer gedragen. Dat zijn vaak jeans waarvan je bijna niet ziet dat ze eigenschappen hebben voor de noeste arbeider. Korte broeken zijn uiteraard ideaal voor werken in warm weer. Het tuinbroek model wordt ook nog steeds veel verkocht. Sommige beroepsgroepen vragen om brandvertragend werkbroeken. Naast draagcomfort, bescherming voor de knieën en handige, grote zakken draag je werkkleding namelijk ook voor de veiligheid. 

Kies zelf de kleur die bij je past

Een grote collectie heeft vele voordelen. Naast een goede werkbroek wil je er ook graag stijlvol bijlopen. Daarom bieden we werkbroeken in veel verschillende kleuren aan. Zwart is nog steeds één van de meest populaire kleuren, samen met donkerblauw. Schilders dragen graag witte werkbroeken. Je ziet ook steeds meer werkbroeken met een camouflage print. De opvallende oranje werkbroeken zijn uitermate geschikt voor mensen die buiten langs de weg werken. Wat je voorkeur ook heeft, het staat gegarandeerd tussen het aanbod van Werkkleding Online. 

Werkbroeken voor dames in alle soorten en maten

Vrouwen zijn op zoek naar iets andere modellen werkbroeken dan mannen. Bij Werkkleding Online staan we volledig achter sterke vrouwen op de werkvloer. Daarom hebben we een collectie speciaal voor vrouwen. Dat zijn broeken van uitstekende kwaliteit, maar met net iets andere accenten. Veel gewone broeken voor vrouwen hebben niet al te veel zakken. De werkbroeken voor dames op deze pagina hebben juist wel genoeg plekken om al je gereedschap en andere benodigdheden gemakkelijk op te bergen. Door de slim geplaatste zakken haal je al je spullen zo tevoorschijn wanneer je ze nodig hebt. Natuurlijk zijn de modellen werkbroeken voorvrouwen ook net ietsje anders. Zo zijn er bijvoorbeeld broeken meteen slim fit en classy jeans. Tegenwoordig kun je zelfs skinny jeans vinden voor op het werk. Werkbroeken met stretch zijn tegenwoordig ook een veel gedragen product. Door de enorme keuze in kleuren en prints kun je altijd een stijlvolle werkbroek voor dames vinden die in de smaak valt. 

Werkbroeken met bedrukking: zet logo of naam op je werkkleding

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun kleding te laten bedrukken. En bij Werkkleding Online behoort is dit uiteraard ook mogelijk. Een werkbroek met bedrukking staat extra professioneel. Bovendien kun je direct werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Werkkleding Online brengt elke bedrukking met veel zorg aan, precies zoals klanten van ons gewend zijn. Je kunt niet alleen je naam op de kleding laten drukken, maar ook gewoon een logo of afbeelding. Opdrukken in meerdere kleuren is ook geen enkel probleem. Wij zorgen altijd voor een zo laag mogelijke prijs voor onze klanten. Dat geldt voor onbedrukte kleding, maar zeker ook voor werkkleding met bedrukking. 

Product filters

12 resultaten

Maat

Meer

Merk

Meer

Prijs

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer

Pijplengte

Meer