Puma Safety Rio Laag S3 642750

Specificaties

Puma Safety Rio Low S3 642750

Met deze mooie werkschoen sneakers van Puma zijn jouw voeten goed beschermd. Bovendien heb je daadwerkelijk het gevoel dat je gewoon sneakers draagt. Puma is inmiddels een toonaangevend merk in de werkschoenenbranche. Hun stijlvolle modellen spreken veel klanten aan. Veelal zijn het herkenbare modellen die erg lijken op de sportschoenen van Puma. Ze lopen in ieder geval net zo lekker.

De werkschoen sneaker voor iedereen

Puma probeert zoveel mogelijk klanten tegemoet te komen met de Safety Rio Low S3 642750. Zowel dames als heren kunnen deze werkschoen sneaker dragen. De flexibele materialen vormen zich automatisch naar de vorm van je voet. Het lage gewicht zorgt ervoor dat je amper merkt dat je een S3 veiligheidsschoen aan hebt. Dat gevoel wordt alleen maar versterkt door de schokabsorberende capaciteiten van de zool. Het is gedaan met de zware, logge werkschoenen. De Sneakers van Puma laten zien dat je er ook stijlvol bij kunt lopen als je aan het werk bent.

Ademende schoenen voor optimaal comfort

De Puma Safety Rio Low S3 642750 is voorzien van BreathActive functionele voering. Dat komt erop neer dat je voeten altijd kunnen ademen. Zelfs wanneer je hard aan het werk bent zul je geen last krijgen van zweetvoeten. En dat terwijl je voeten wel lekker warm blijven als het koud weer is. Deze revolutionaire techniek heeft er alleen maar aan bijgedragen dat de Puma Rio werkschoen sneaker zo'n enorme hit is onder harde werkers in Nederland.

Optimale bescherming in de vorm van een sneaker

Het S3 keurmerk zegt eigenlijk wel genoeg. Deze sneakers van Puma zorgen ervoor dat jouw voeten goed beschermd zijn. Ze zijn voorzien van een flexibele FAP® antiperforatiezool. Dat betekent dat de geen harde plaat is die niet meebeweegt. Hierdoor loop je veel soepeler. De veiligheidsneus is van aluminium. Dat zorgt ervoor dat het lage gewicht behouden blijft. Kortom, de Puma Safety Rio is de ideale werkschoen die aanvoelt als een sneaker.


Specificaties van de Puma Safety Rio Low S3 Sneaker


Binnenzool:

Evercushion® pro voetbed

Onderzool:

TPU zool Metro Protect

Veiligheidskeurmerk:

S3

Neus:

Aluminium veiligheidsneus

Kruipneus

Ja, slijtvast

Antiperforatie zool:

Ja – Flexibele FAP® antiperforatiezool

Antislip:

Ja

Anti-statisch:

Ja

Binnenvoering:

BreathActive functionele voering

Olie- en benzinebestendig:

Ja

Schokabsorberend:

Ja

Sluiting

Veter

Metaalvrij:

Nee

Kleur:

Zwart met blauw

Materiaal boven:

Veloursleder

Geschikt voor:

Constructie, Metaal, Agrarisch, Transport, Bouw

Waterdicht:

Ja

Hittebestendige zool

Ja: tot 300 °C

Beschikbaar in de maten:

39 t/m 47



Bestellen

    129,00 incl. BTW
    106,61 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Artikelen op voorraad (groen omlijnd) voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis. Overige modellen/maten zijn goed leverbaar. C.a. 1 week.
kleur
maat
Zwart/Blauw
39
40
41
42
43
44
45
46
47